OBOWIĄZEK INFORMACYJNY
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Apartamenty Molo Rybackie sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, przy al. Jana Pawła II 12, 00-124 Warszawa, tel. 48 (22) 850 91 00, sekretariat@phnsa.pl. Dane osobowe zawarte w niniejszym formularzu będą przetwarzane na podstawie wyrażonej zgody w celu:
  • • Obsługi nadesłanego zapytania
  • • realizowania marketingu bezpośredniego produktów i usług świadczonych przez podmioty Grupy PHN S.A.
Ma Pani/Pan prawo do żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania (poprawiania), przenoszenia, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą profilowane. W zakresie realizacji swoich praw należy kontaktować się z Administratorem na adres e-mail: IOD@ phnsa.pl. Dane przechowywane będą:
  • • przez okres nie dłuższy niż 2 lata od przesłania odpowiedzi na zapytanie,
  • • przez okres nie dłuższy niż 5 lat od momentu wyrażenia zgody na realizację marketingu bezpośredniego produktów i usług świadczonych przez podmioty Grupy PHN S.A.
Po upływie wyżej określonego okresu nastąpi ich usunięcie lub anonimizacja. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże odmowa spowoduje niemożność:
  • • przesłania odpowiedzi na zapytanie
  • • realizowania marketingu bezpośredniego produktów i usług świadczonych przez podmioty Grupy PHN S.A.

Polityka prywatności

Napisz do nas, a my skontaktujemy się z tobą jeszcze tego samego dnia.

Yacht Park
ul. Arkadiusza Rybickiego 10
81-340 Gdynia
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-17.00
+48 785 88 55 88|biuro@yachtpark.pl|www.yachtpark.pl